El barri de Sant Miquel dona el tret de sortida al festival de teatre social Entranyes

Aquest cap de setmana es dona tret de sortida al festival de teatre social Entranyes. El festival s’emmarca en una de les accions del Pla Integral d’Accions de Millora, el PIAM, del barri de Sant Miquel. I es que aquest estiu, el consell del barri va votar, per majoria absoluta, la possibilitat d’articular espais de diàleg a través d’accions socials i culturals.

Jordi López, organització: Una de les coses que podem treballar al barri és la convivència, el coneixement entre nosaltres i el coneixement entre veïns. I aquelles petites coses que no només passen al barri de Sant Miquel, que passen també a la ciutat i a tot arreu, però anem a parlar-ne i a veure com podem millorar aquestes relacions.

Al llarg del mes d’octubre, cada dissabte a les 6 de la tarda, el Casal de Sant Miquel obrirà les seves portes per oferir quatre obres de teatre social de la mà de diferents companyies. Una aposta per potenciar les relacions, la participació i el debat entre la gent del barri i de tota la ciutat.

En aquesta primera edició, s’abordaran temes com ara la violència de gènere, el racisme o la manipulació mediàtica.

Laia Canosa, organització: Des del teatre volen posar sobre la palestra temes a tractar que de vegades són incòmodes, que en formats una mica més passius no acaben de sortir a la llum.

‘Mustafà és al replà’ , de la mà de la companyia pa’tothom, serà la primera obra d’aquest cicle de teatre.

Deixa un comentari