El Club Tennis Taula Olot, Ferrer Xocolata i Olot Televisió presenten dissabte el Torró Amic 2019

Després de donar suport a Integra i l’escola Joan XXIII d’Olot en la reforma del seu pati, la segona edició del Torró Amic 2019 recollirà fons per a un projecte social vinculat a l’esport. Els impulsors de la iniciativa solidària, Ferrer Xocolata i Olot Televisió s’han aliat en aquesta ocasió amb una entitat esportiva, el Club Tennis Taula Olot, que serà el beneficiari de la recaptació d’enguany.

La presentació del projecte al qual es destinaran els diners, una acció que busca portar el tenis taula pel màxim d’espais per la ciutat, es farà aquest dissabte a les sis de la tarda a la Plaça de l’Àngel d’Olot. Serà la primera vegada que les taules de joc de l’entitat sortiran al carrer, i ho faran d’una manera molt dolça i participativa: s’han fet pales de tennis taula de xocolata que es podran tastar durant l’acte. A més, tothom qui ho vulgui podrà practicar aquest esport en ple centre de la ciutat.

x