La UE Olot visitarà a un Sabadell que fa més d’un mes que no perd a la lliga

Setena jornada de lliga al grup tercer de la segona divisió B, en la qual la Unió Esportiva Olot visitarà el Centre d’Esports Sabadell que porta cinc jornades sense perdre. Un equip amb una idea de joc molt clara, que ha anat collant amb el pas del temps una de les peces claus del Sabadell: el tècnic Antonio Hidalgo.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Jo crec que és un equip complet, que domina diferents posicionaments per contrarrestar-los has de ser molt bo. Des de l’arribada del Míster Hidalgo ha treballat coses molt bé, ha aconseguit desenvolupar-les al camp, que a vegades tens una idea però no aconsegueixes fer-ho bé.

Raúl Garrido és conscient de la necessitat de l’equip que té per anotar, ja que per ocasions no queda, l’equip, com ja es va poder veure fa una setmana en el partit contra La Nucía.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: A partit de la Núcia hi va haver moltes altres ocasions per reforçar de l’equip, però sí que és veritast que vam tenir fins a deu ocasions clares de gol i això és una cosa que hem de mirar.

Segons el tècnic de l’Olot, l’ampli terreny de joc que disposa el Sabadell i l’estat del qual permetrà als olotins desplegar millor la manera de jugar.

Natalio és dubte per un cop als entrenaments. Una setmana més, Pedro del campo segueix fora de la llista per molèsties al genoll que el poden apartar encara, com a mínim, un parell de setmanes més.

El matx es jugarà aquest diumenge a la Nova Creu Alta a partir de les sis de la tarda.

Deixa un comentari