Mor el ciclista que va xocar contra un cotxe a Santa Pau aquest dijous

En una nota al seu web, la Federació Catalana de Ciclisme ha confirmat la mort ahir a la nit del ciclista Modest Capell, que va patir un accident a la carretera que uneix Santa Pau i Mieres aquest dijous al migdia. Capell va ser atropellat per un vehicle que circulava en sentit contrari, després que el ciclista fes l’afilador amb un company d’entrenament i es desviés de la seva trajectòria, xocant de forma inevitable contra el cotxe. Després del treball dels cossos d’emergència, va ser traslladat en estat crític a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on va morir a causa de les lesions.

Nascut a Torregrossa fa 23 anys, Capell residia a Banyoles fent d’entrenador i competint amb el Team Compak. Enguany estava completant una de les seves millors temporades, on havia aconseguit la medalla de bronze al Campionat de Catalunya de contrarrellotge elit de Súria i la general de la Copa Critèrium.

x