El Club Hoquei Olot empata contra el Club Patí Congrés en un partit molt igualat amb uns minuts finals d’alta intensitat (3-3)

El Club Hoquei Olot va aconseguir ahir un empat a casa davant el Club Patí Congrés en un partit molt disputat i amb uns minuts finals d’autèntic infart. L’Olot no va començar el partit de la millor manera i durant els primers cinc minuts va encaixar dos gols. El conjunt de casa ho va seguir intentant a la primera part però no va aconseguir res més que anar-se’n al descans amb un 0-2 en el marcador.

La segona meitat va ser veritablament diferent. L’Olot va pujar el nivell d’intensitat i al cap de deu minuts va estrenar el seu compte particular amb una bona diana. Sis minuts més tard, els locals van aconseguir empatar el partit. El pavelló era una olla de pressió que no es conformava amb l’empat, sinó la victòria. La remuntada es veia molt a prop, fins que al cap de dos minuts que l’Olot empatés el matx, el Congrés va tornar a avançar-se amb el tercer gol de la tarda. Va ser un gerro d’aigua freda per a les aspiracions olotines. Així i tot, a tres minuts per al final, l’Olot va aconseguir tornar a posar les taules en el marcador. Els últims minuts van ser d’infart. Un error podia ser letal per un dels dos conjunts, però no hi va haver temps per més.

Jordi Costa, entrenador CH Olot: “El sabor, una mica agradolç, perquè la intenció amb la qual havíem estat preparant el partit era per anar-lo a guanyar. Surto trist o disgustat, perquè no hem pogut emportar-nos els tres punts aquí a casa i en tenim ganes, però d’altra banda hem aixecat un partit molt complicat i encara hem tingut forces per tornar a empatar el partit”.

 

Dani Setién, entrenador CP Congrés: “La veritat és que el valorem moltíssim aquest empat. Sabem que l’Olot és una de les pistes més complicades del grup i durant el partit ho hem parlat i ho hem dit que un empat era molt important. Evidentment ens hauria agradat sumar els tres punts, però amb l’empat marxem contents realment”.

El Club Hoquei Olot visitarà el camp del Hoquei Club Sentmenat durant la pròxima jornada.

Deixa un comentari