El Torró Amic 2019 recaptarà fons per instal·lar taules de tennis taula als carrers d’Olot

Ferrer Xocolata i Olot Televisió han presentat públicament aquest dissabte el Torró Amic 2019, la continuació de la iniciativa solidària que van engegar el passat Nadal amb l’objectiu de recaptar diners per a una finalitat social. Enguany, el Club Tennis Taula Olot n’és l’entitat beneficiària.

Albert Brosa, director Olot Televisió: “Els diners aniran destinats a instal·lar tantes taules de tennis taula com puguem en diferents llocs de la ciutat. Tot dependrà de la solidaritat dels olotins i garrotxins, perquè aquest Nadal es comprin molts torrons de Ferrer Xocolata i els puguem destinar a comprar aquestes taules”.

Jordi Ferrer, Ferrer Xocolata: “Hem demanat a la gent del club que participi en el disseny d’aquest torró. Això vol dir que els dibuixos que aniran a sobre el torró estaran fets per membres del Club Tennis Taula”.

Enric Llagostera, president CTT Olot: “La nostra intenció, es reculli el que es reculli amb aquesta iniciativa serà promocionar dos aspectes que per nosaltres són cabdals: salut i sociabilitat”.

Les taules de joc del Club Tennis Taula Olot han sortit per primera vegada fora de les instal·lacions habituals per instal·lar-se a la Plaça de l’Àngel de la capital garrotxina. L’acte ha comptat també amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Pep Berga, i del Regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, que no s’han volgut perdre la presentació d’aquesta iniciativa.

Pep Berga, alcalde Olot: “A part de felicitar la iniciativa de Torró Amic, que és una manera que tenim nosaltres de col·laborar, comprant aquest torró per Nadal, regalant-lo, és una oportunitat per felicitar el Club Tennis Taula i dir que estan fent les coses bé”.

Empreses i particulars ja poden encarregar el seu Torró Amic per a les properes festes, trucant a la Pastisseria Ferrer d’Olot, al 972 26 08 93.