La Fira de la Bruixeria atrau milers de visitants en una edició dedicada a Japó

Després que l’any passat es decidís suspendre tots els actes de l’esdeveniment en motiu de l’assassinat masclista d’una veïna del municipi, Sant Joan les Fonts ha viscut la Fira de la Bruixeria en tota la seva essència. El Clot de l’Infern s’ha impregnat de l’espiritualitat de la cultura convidada d’enguany, la del Japó. En quatre escenaris diferents i un nou espai de demostracions, s’han pogut veure mostres de cal·ligrafia japonesa, acrobàcia o arts marcials, que han convertit la 14a edició del certamen en una de les més multitudinàries que es recorden.

Anna Serra, Regidora Promoció Municipal: Hem sobrepassat els nivells de participació. Aquest any hi ha moltíssima gent. El temps ha acompanyat, estem molt contents de com està anant.

La fira ha comptat amb nombroses conferències al Castell de Juvinyà, en la seva vessant més divulgativa. Tampoc hi han faltat una seixantena deparades temàtiques i amb productes relacionats amb les arts màgiques, així com el tradicional Ball de Bruixes a càrrec de voluntàries del poble.