Un Olot insistent rasca un punt, més que just, al minut 86 en el partit contra el Sabadell (1-1)

La Unió Esportiva Olot s’ha endut, aquest diumenge, un punt de la Nova Creu Alta, en el duel de lliga davant el CE Sabadell. Els jugadors de Raúl Garrido han començat bé el partit, amb arribades i control del partit. A tres minuts del descans, però, l’àrbitre ha xiulat un penal  a Arnau Comas a favor dels locals, que ha sabut transformar Manu Lanzarote. Uns minuts després Xumetra ha caigut, també, a l’àrea, però ena questa acció el col·legiat no ha xiulat el xut des dels 11 metres.

A la segona part l’Olot ha continuat tenint la pilota, anant a buscar el gol de l’empat. El premi, però, no ha arribat fins al minut 84, que el Sabadell ha comès penal sobre Kilian Grant, i que Héctor Simón ha transformat.

Un punt més pels garrotxins que es mantenen una jornada més ala part mitja de la taula, ara amb 8 punts, 3 per sobre del descens. La setmana que ve rebran l’Espanyol B