Autoelèctric JOAL està especialitzat en l’electricitat dels vehicles actuals

Tot i que podria considerar-se com un dels tallers històrics a la comarca, les noves generacions agafen empenta; Autoelèctric JOAL n’és un exemple: un negoci familiar que ha tornat a obrir des de fa cinc mesos, aglutinant el millor de l’experiència amb la mecànica més actual.

Carles Delgà, autoelèctric Joal: Fa molts anys que sóc mecànic: vaig començar de ben petit amb el meu pare, i ja porto 25 anys dedicant-me a la reparació del vehicle.

Ara ha començat una nova etapa d’Autoelèctric JOAL: ofereixen tot tipus de serveis relacionats amb el bon funcionament del vehicle.

Carles Delgà, autoelèctric Joal: Aquí al taller el principal és l’electricitat i l’aire condicionat, amb diagnosi d’averies, mecànica del vehicle, muntatge d’accessoris o serveis pre-ITV. Ho fem tot al voltant del vehicle.

En una comarca amb poques facilitats pel transport públic, més enllà de les línies regulars d’autobusos, és important tenir el vehicle en condicions; i una de les afectacions principals són les relacionades en l’àmbit elèctric.

Carles Delgà, autoelèctric Joal: L’electricitat t’ho controla tot avui en dia d’un vehicle. Si et falla, el cotxe no et funciona.

Precisament, aquesta és l’especialitat principal del taller mecànic, reconeguda en el sector.

Carles Delgà, autoelèctric Joal: Inclús molts de mecànics venien i segueixen venint a portar vehicles per tractar averies elèctriques. Des de fa molts anys que ho portem.

El taller és el seu punt físic d’atenció al client, malgrat que també duen a terme serveis fora del garatge. Autoelèctric JOAL aconsegueix tant reparar com prevenir les afectacions principals que pot tenir qualsevol vehicle.