El Club Tennis Taula presenta els cinc equips per a la nova temporada

El Club Tennis Taula Olot va presentar aquest dissabte els equips del club en una temporada històrica. L’Olot disposarà aquest curs de cinc equips en competició: un equip a Divisió d’Honor Nacional, Primera Nacional, Tercera Nacional, Preferent Provincial i Segona Provincial.

Enric Llagostera, president CTT Olot: “El divisió d’Honor, molta il·lusió. Segon equip com si fos una 2a A del futbol. 24 equips en tot Espanya competint en aquesta categoria. Primera Nacional amb jugadors de casa 100% i amb aquesta aportació de Jordi Dot, nova incorporació. Tercera Nacional, amb un ple de jugadors de casa. Preferent provincial, aquest any hem assolit aquesta categoria per la projecció dels jugadors que més endevant hauran d’estar competint en lligues nacionals. I segona provincial, també amb els jugadors de la temporada passada”.

Alyas Ahmed, el nou fitxatge del club procedent de Bahrain, es tracta de la incorporació estrella de la temporada. El president del club també va destacar el que comporta competir a Divisió d’Honor Nacional.

Enric Llagostera, president CTT Olot: “El fet de competir a Divisió d’Honor t’obliga per força a tenir un jugador d’alt nivell, d’elit. Nosaltres ens hi hem vist obligats. Vam tenir l’any passat el rus Anton Kotov. Aquest any per circumstàncies no ha pogut tornar a venir, però amb la incorporació de l’Alyas Ahmed, meravellós jugador i millor persona, segur que ens ajudarà a consolidar la categoria. Hem d’estar allà perquè d’aquesta manera els jugadors de darrere puguin anar assolint nivell per arribar-hi”.

El creixement del Club Tennis Taula Olot és més que evident i el factor esportiu és l’aspecte que més ho evidencia.

x