El secretari de Mobilitat de la Generalitat creu que els tràmits administratius de la variant d’Olot es podrien allargar dos anys

Els tràmits administratius de la Variant d’Olot duraran encara dos anys abans de l’inici de les obres de la carretera. És el que ha afirmat avui el secretari de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya Isidre Gavín, que ha estat entrevistat a Les Notícies en Xarxa, el programa matinal d’Olot Televisió. Allà ha fet referència a diferents infraestructures pendents del país com per exemple la variant de la capital garrotxina.

Isidre Gavín, secretari de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya: “Quan hem donat una data i no l’hem complert ha generat frustració. Per això prefereixo no donar-ne cap i explicar les coses tal com són:hi ha tràmits administratius que encara ens portaran 1 o 2 anys de feina.”

Deixa un comentari