Genís Grau aspira a entrar en el top 3 final de la classificació general de la Copa d’Europa de Triatló

Després de guanyar a Portugal, a la Copa d’Europa de Sines, Genís Grau torna a pujar al calaix més alt del podi a Turquia. El de Castellfollit va ser el primer a creuar la meta d’Alanya, entre la seixantena d’esportistes que van competir a la cursa turca. Per primera vegada Grau aconsegueix dues victòries de la modalitat en un any natural, i ara està pendent de la disputa de l’última prova a la portuguesa Funchal, en dues setmanes. Un bon resultat permetria que Grau certifiqués el seu bon any amb un podi a la general.

Genís Grau, triatleta: “Serà difícil repetir una victòria, però anirem a buscar un TOP5, i si fos així, podria acabar en el TOP3 del rànquing. Per a mi, seria molt satisfactori.”

Abans de la disputa de la Copa d’Europa de Funchal el proper 20 d’octubre, Grau ha de competir diumenge en una altra prova que el certifica com un dels triatletes més importants del país: el de Pontevedra.

Genís Grau, triatleta: “Hi haurà Mario Mola, Iván Raña, Fernando Alarza, Javier Gómez Noya…els quaranta millors d’Espanya.”

Tot i l’enorme nivell dels seus rivals, Grau espera fer un bon paper i passar les diferents eliminatòries per tal de poder arribar a l’última meta.

Deixa un comentari