La Casa Cultural d’Andalusia de la Garrotxa celebra el 1r concurs de playback i música en viu

Cançons com aquesta són les que es van poder escoltar, dissabte a la nit la Casa Cultural d’Andalusia de la Garrotxa, que va celebrar el primer certamen de veu en directe y playback. Una nit reblerta de música i de bon menjar.

Miquel Àngel Luque, casa cultural Andalusia: Cada any per aquestes dates celebrem el ‘culturero’, on donem un premi a totes les persones que han col·laborat amb nosaltres. Aquest any hem volgut fer-ho diferent fent un concurs de playback i de veu en directe.

Gairebé una vintena de persones van participar en aquest concurs, que anteriorment ja s’havia dut a terme com a prova.

Miquel Àngel Luque, casa cultural Andalusia: Es la prova forta per continuar fent aquest projecte cada any.

Des de l’entitat, i després de l’èxit de participació en aquesta primera edició, esperen poder repetir-ho en properes ocasions.