La CUP creu que l’Ajuntament ha de ser el gran promotor del Nucli Antic d’Olot creant una “immobiliària municipal” forta

El portaveu de la CUP a l’Ajuntament d’Olot, Lluís Riera, va criticar durament ahir l’aposta de l’equip de govern per adquirir sòl al Nucli Antic i oferir-lo a potencials promocions.

Lluís Riera, portaveu de la CUP a l’Ajuntament d’Olot: Ens sembla que aquest és el següent pas òptim d’un projecte especulatiu que és degradar un barri, abandonar-lo, deixar-lo en mans de la sort del que pugui passar.

Segons la CUP, és l’Ajuntament qui ha d’erigir-se com el gran promotor de l’habitatge al Nucli Antic, amb la creació d’una immobiliària municipal forta i una oficina de comerç que tinguin capacitat d’incidir en el mercat.

Lluís Riera, portaveu de la CUP a l’Ajuntament d’Olot: Hi ha persones que tenen una acumulació de pisos i de propietats de les quals no en fan ús. Davant d’això cal molta fermesa i una unitat política orgànica. A qui no pot, se l’ha d’ajudar, a qui pot se l’ha d’incentivar i a qui pot i no vol se l’ha de matxacar i perseguir. Li pots fer la vida impossible amb una sèrie de tràmits de la seva vida diària que depenen de l’Ajuntament.

Sobre la capacitat econòmica de l’Ajuntament, la CUP denuncia que sí hi ha diners però l’equip de govern té un altre tipus de prioritats.

Lluís Riera, portaveu de la CUP a l’Ajuntament d’Olot: Hi ha un milió d’euros dels ciutadans olotins per fer un Espai cràter però no hi ha un milió d’euros per invertir en el parc d’habitatge i fer un tipus d’habitatge més social, per a totes les persones, i crear una immobiliària municipal que tingui capacitat d’incidir.

x