Sant Jaume de Llierca augmenta les parades del seu mercat setmanal

La plaça major de Sant Jaume de Llierca s’ha omplert, a partir d’aquest dissabte, de parades. Formatges, plantes, roba, sabates, fruita…són alguns dels productes que hem pogut trobar.

I es que han augmentat el nombre de parades del mercat setmanal per tal de que sant jaumins i sant jaumines pugin tenir més oferta de productes i poder així dinamitzar l’activitat econòmica del municipi.

Xavier Reixach, regidor de promoció econòmica i comerç: Des de les diferents xerrades que hem tingut a l’àrea per tal de promocionar econòmicament tot el poble. Es va veure que dissabte al matí només hi havia una parada de fruita, i aprofitant aquesta parada es munta un mercat setmanal a la plaça. La peculiaritat es que hem muntat dos grups de marxants, uns vindran una setmana i els altres vindran una altra, i així s’aniran alternant, però sempre hi haurà un petit mercat els dissabtes per dinamitzar el poble.

El mercat setmanal, es realitza cada dissabte de 9 del matí a 1 del migdia.

x