Teisa estudia connectar la Garrotxa i Osona amb un servei de transport públic a demanda

Ara per ara, no hi ha cap línia de transport públic que connecti la Garrotxa amb la seva estació de tren més propera per a la part sud, la de Torelló. Els 20 quilòmetres de distància s’han de recórrer amb vehicle privat, o bé anar fins a un altre punt de destinació més llunyà. Però això podria canviar: tant l’alcalde de la Vall d’en Bas Lluís Amat com el de Les Preses, Pere Vila, tenen coneixement que TEISA estudia obrir una línia que connecti amb la vila d’Osona. La possibilitat que es planteja seria la d’un transport públic a demanda, o sigui, d’un servei que funcionaria mitjançant reserva prèvia per optimitzar el viatge, connectant diversos nuclis urbans.

Lluís Amat, Alcalde de la Vall d’en Bas: “Em consta que estudien un servei a demanda: no ho deixem perdre, i facilitem-nos l’ús del transport públic.”

Pere Vila, Alcalde de les Preses: “Ens consta també que TEISA estudia l’obertura d’aquesta nova via de comunicació.”

La connexió amb transport públic de la Garrotxa amb Torelló és una de les demandes per reclamar una millor mobilitat sostenible; la comarca també fa front comú amb Osona per reivindicar més freqüència de pas per l’estació de Torelló.

Deixa un comentari