Bosc de Tosca i Besalú contraposen les seves dinàmiques a la 2a Catalana

Després de cinc jornades, els equips garrotxins de Segona Catalana viuen un moment dolç: tots estan situats en posicions properes a la part alta, especialment el Besalú, colíder de la categoria després d’aconseguir quatre victòries i una sola derrota. El Bosc de Tosca, a falta d’un partit, té set punts, amb dues victòries i un empat, i ve de sumar dos resultats positius contra equips cridats a lluitar per l’ascens. Ara, tant els presencs com els besaluencs s’enfronten en un derbi on comprovaran quina tendència positiva és més forta. Serà un duel de retrobaments: els dos entrenadors es coneixen d’haver jugat junts al Roses. Però més enllà de la proximitat, els dos equips esperen sortir-ne vencedors amb la seva proposta de joc.

Jan Miquel Salavedra, entrenador CEF BDT: Costarà molt estar en una dinàmica molt positiva, en Manel sap què fa i intentarem contrarrestar-lo.

El partit es jugarà dissabte a partir de les quatre de la tarda. Per la seva banda, el Sant Jaume de Llierca es desplaça al camp del Blanes, on espera no quedar-se enrere en la lluita per ser el millor garrotxí de la categoria.