El Bosc de Tosca rep un Besalú en quadre per contraposar dues dinàmiques positives en el derbi garrotxí Segona Catalana

Després de cinc jornades, els equips garrotxins de Segona Catalana viuen un moment dolç: tots estan situats en posicions properes a la part alta, especialment el Besalú, colíder de la categoria després d’aconseguir quatre victòries i una sola derrota. El Bosc de Tosca, a falta d’un partit, té set punts, amb dues victòries i un empat, i ve de sumar dos resultats positius contra equips cridats a lluitar per l’ascens. Ara, tant els presencs com els besaluencs s’enfronten en un derbi on comprovaran quina tendència positiva és més forta. Serà un duel de retrobaments: els dos entrenadors es coneixen d’haver jugat junts al Roses. Però més enllà de la proximitat, els dos equips esperen sortir-ne vencedors amb la seva proposta de joc. El Besalú afronta el partit amb una tretzena de jugadors, al comptar amb diversos lesionats i sancionats; el Bosc de Tosca, en canvi, té tota la plantilla disponible.

El partit es jugarà dissabte a partir de les quatre de la tarda. Per la seva banda, el Sant Jaume de Llierca es desplaça al camp del Blanes, on espera no quedar-se enrere en la lluita per ser el millor garrotxí de la categoria.