Els premis Salvador Reixach reben 37 treballs de tota la demarcació i d’Osona

I en l’àmbit humanístic, el Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca, el PEHOC, ha entregat els premis Salvador Reixach. L’entrega de guardons va tenir lloc dissabte a Santa Pau, amb la participació dels estudiants de secundària i de final de cicles formatius vencedors d’una distinció. Enguany hi van participar 37 alumnes d’instituts de la Garrotxa, Osona i la resta de comarques gironines. Els premis volen ser un incentiu a la recerca per a molts joves que, per primera vegada, duen a terme un estudi d’aquestes característiques.

Miquel Àngel Fumanal, president PEHOC: Han estat des del seu inici uns premis encarats a incentivar la recerca als estudiants que fan treballs de final de Batxillerat o de Cicle, per tal que no només la recerca universitària tingui el seu reconeixement, sinó que la pugui tenir també feta a secundària, que per a nosaltres és bàsica, és la primera gran recerca que faran els alumnes.