1.200 les persones ja s’han inscrit a la 3a edició de la Cursa de la Dona de les Preses

Les Preses es tornarà a vestir de rosa el proper diumenge dia 20 en motiu de la tercera edició de la cursa de la dona, una iniciativa que va sorgir d’un grup de veïnes del municipi i que cada any va agafant més força.

Love Lopera, organització cursa de la dona: L’any passat vam ser 2.000 dones que juntament amb la Fundació La Caixa vam poder aconseguir fer una donació a Oncolliga d’11.300 euros. Creiem que és una molt bona donació i la veritat és que estem molt contentes.

Enguany s’ofereixen dos recorreguts, un primer de 5km i un segon de 10km que passarà per la Fageda, Bosc de Tosca i per camins de les Preses, ambdues opcions no competitives. Al finalitzar hi haurà servei de bar i classes de zumba. Una activitat que va sorgir fa tres anys amb la voluntat de destinar els diners recaptats a la Fundació Oncolliga Girona, que treballa oferint suport a persones que pateixen o han patit càncer i a les seves famílies.

Lluïsa Ferrer, presidenta d’Oncolliga Girona: Què en fem d’aquests diners? Gràcies a això a l’Hosptial hi podem tenir tots els serveis com fisioteràpia, marxa nòrdica, grups de suport, psicologia i aquest any vam començar l’estètica oncològica que és un altre programa que és gràcies a aquests diners i a molts d’altres que rebem que això pot ser possible.

Aquest diumenge 13 d’octubre finalitza el període d’inscripcions per a la cursa, que es pot fer via el web www.cursadeladona.lespreses.cat per un preu de 10 euros.

Deixa un comentari