La Vall d’en Bas estrena un nou canal d’informació ciutadana, el ‘Pregoner 2.0’

Per tal de facilitar la comunicació entre la ciutadania i el consistori, l’Ajuntament de la Vall d’en Bas ha estrenat un nou canal d’informació, el ‘Pregoner 2.0’.

 

Una iniciativa que ofereix informació de caràcter municipal i per emergències o alertes de forma setmanal a través de la plataforma Telegram.

Lluís Amat, alcalde Vall d’en Bas: Nosaltres ho hem creat a través de Telegram. Perquè Telegram? Perquè és una plataforma més segura i perquè ens permet fer una llista de distribució en la qual només reps informació.

Ja en són 115 els subscriptors que s’han afegit a la iniciativa del consistori per tal d’estar pendents de les novetats que ofereix el canal.

Lluís Amat, alcalde Vall d’en Bas: Una mica volíem centralitzar-ho de manera que tothom des de la gent més jove a la més gran té mòbil i aleshores ja varem enviar d’una manera fàcil perquè la gent pugui entrar a Telegram i es pugui subscriure en aquest canal.

Aprofitant la figura del pregoner, coneguda arreu dels pobles, la Vall d’en Bas ha creat aquest nou canal adaptat a les noves realitats. De moment el servei romandrà en fase de proves per adaptar-se a les demandes dels veïns del municipi.