Les Preses celebra la seva Gala amb Gertrudis, Orquestra Maribel i la Maravella

A partir d’aquest dijous Les Preses es vesteix de gala amb una de les festivitats més esperades del municipi. Divendres el moment més esperat serà el pregó que donarà el tret de sortida a les festes, a càrrec de l’ex president de la Marboleny Jordi Fosas.

Albert Danés, regidor Festes Aj. les Preses: Serà en Jordi Fosas aquest any i jo crec que és una persona que a nivell del municipi a través de la Marboleny i el Festival Ésdansa ha deixat una petjada important al nostre municipi i creiem que aquest any al deixar la presidència de la Marboleny i el festival creiem que és el seu any i ens ha de donar el tret de sortida a les gales.

L’activitat que no podrà faltar serà la cercavila dels gegants, la granota i els calabotins, que enguany aniran acompanyats d’una orquestra.

Jordi Nogué, comissió de festes Gala Les Preses: La faràndula i els geganters aniran acompanyats amb orquestra. Hi ha les sardanes típiques que es fan cada any i el Ball de Cintes que es toca amb cobla d’orquestra. A partir d’ara a Les Preses els gegants aniran acompanyats de música en directe.

La mateixa nit de divendres tindrà lloc el sopar popular i l’elecció de l’hereu i la pubilla i la jornada acabarà amb el ball de l’Hora i Picu. Dissabte l’Orquestra Maribel i Gertrudis seran els encarregats de posar punt i final a la nit. Tot i que la festivitat continua diumenge amb l’orquestra Maravella i els focs artificials. La programació completa es pot consultar al web galadelespreses.cat, on també es poden adquirir les entrades per a la majoria dels espectacles.

Deixa un comentari