Olot commemora el Dia Mundial de la Salut mental sota el lema “Parlar i escoltar salva vides”

Aquest dijous ha tingut lloc la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental, enguany sota el lema ‘Parlar i escoltar, salva vides’, enfocat a la prevenció del suïcidi.

Susanna Taleb, servei de rehabilitació comunitaria Salut Mental Garrotxa: L’objectiu es sensibilitzar a la població sobre les malalties mentals i trencar una mica l’estigma del que comporta aquesta paraula de salut mental.


Després de la lectura del manifest, s’ha fet una presentació interactiva a les escales de Sant Esteve amb les produccions artístiques sobre la lluita contra l’estigma de la salut mental en col·laboració amb l’Escola d’Art que any rere any participen a la jornada. Hi han participat aproximadament 400 alumnes.

Durant tota la jornada hi haurà una taula informativa a la plaça Doctor Ferrer. I de 6 a 7 de la tarda al teatre principal, hi haurà un taller d’arteràpia obert a tothom qui vulgui participar.

El 28 de novembre al Teatre Principal, hi ha programada l’obra de teatre ‘Qui ets?’ de Màrius Serra, relacionada també amb la salut mental.

x