Olot commemora el Dia Mundial de la Salut mental sota el lema “Parlar i escoltar salva vides”

Aquest dijous ha tingut lloc la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental, enguany sota el lema ‘Parlar i escoltar, salva vides’, enfocat a la prevenció del suïcidi.

Susanna Taleb, servei de rehabilitació comunitaria Salut Mental Garrotxa: L’objectiu es sensibilitzar a la població sobre les malalties mentals i trencar una mica l’estigma del que comporta aquesta paraula de salut mental.


Després de la lectura del manifest, s’ha fet una presentació interactiva a les escales de Sant Esteve amb les produccions artístiques sobre la lluita contra l’estigma de la salut mental en col·laboració amb l’Escola d’Art que any rere any participen a la jornada. Hi han participat aproximadament 400 alumnes.

Durant tota la jornada hi haurà una taula informativa a la plaça Doctor Ferrer. I de 6 a 7 de la tarda al teatre principal, hi haurà un taller d’arteràpia obert a tothom qui vulgui participar.

El 28 de novembre al Teatre Principal, hi ha programada l’obra de teatre ‘Qui ets?’ de Màrius Serra, relacionada també amb la salut mental.

Deixa un comentari