El Museu dels Sants d’Olot acollirà per primer cop una desfilada de moda per les Jornades Europees del Patrimoni

Aquest cap de setmana, Olot torna a sumar-se a les Jornades Europees de Patrimoni amb activitats gratuïtes a diferents museus de la ciutat al llarg de dissabte.

Aquestes jornades, que se celebren a tota Catalunya des de 1991 i tenen l’objectiu d’apropar el patrimoni cultural d’arreu del territori a la ciutadania.

Pel que fa a les activitats que es podran realitzar, el Museu dels Volcans ha programat una sortida fotogràfica de reconeixement de liquens pels voltants d’Olot. Al Museu de la Garrotxa, es podrà realitzar una visita guiada per l’exposició ‘Cruïlles’ de Mohammed Er-Rabehy i es presentaran les noves reformes de l’exposició permanent.

De 7 a 10 del vespre, hi haurà un mercat de moda de dissenyadors locals i una desfilada on es mostraran les seves creacions, tot això entre els passadissos i terrasses del Museu dels Sants

Carlota Rodríguez: Col·lectiu La Iera: Acostar l’artesania que passa a fora i l’artesania del museu i trobar-nos en aquest lloc comú.

Al cap i a la fi, una passarel·la única, organitzada pel museu i el col·lectiu la Iera, amb models movent-se entre obres tant emblemàtiques com els gegants d’Olot o els quadres de Joaquim Vayreda.

Carlota Rodríguez, Col·lectiu La Iera: Hi ha gent que fa coses i que de vegades no cal anar molt lluny o a grans centres comercials, de vegades també està bé consumir a gent local.

L’entrada a la desfilada és gratuïta però l’aforament és limitat. Per això cal reservar lloc trucant o enviant un correu electrònic al museu dels sants.