‘The Wall’ és el nou treball de l’artista olotí ‘Karris’, que es pot veure al Cafè Art Fontanella d’Olot

Fins el 31 d’octubre a l’espai Cafè Art Fontanella d’Olot es pot veure el nou treball de l’artista olotí Antoni Carrera, ‘Karris’. El seu nou projecte es titula “The Wall”, i neix fruit del 40è aniversari de creació que porta aquest mateix nom, de la banda britànica Pink Floyd, i del 30è aniversari de la caiguda del Mur de Berlín.

Antoni Carrera ‘Karris’, autor de l’exposició: “El ‘The Wall’ no deixa de ser el surrealisme conceptual amb pintura reivindicativa. És una manera de tornar a casa: feia anys que no estava a Olot i ho he volgut fer aquí al Cafè Art Fontanella que és un dels llocs alternatius de les comarques de Girona.”

A través d’aquarel·les i acrílics, les dues tècniques que aquest artista olotí sol treballar més en els últims temps, hi exposa la seva manera d’entendre al món sense deixar indiferent a res i a ningú, plasmant, per exemple, temes de la situació política actual a casa nostra, amb una forta crítica social.

Antoni Carrera ‘Karris’, autor de l’exposició:  Posant-hi una mica de formatge d’ara, perquè a mi m’agrada fer quadre que es puguin llegir, entre cometes. I malgrat les limitacions que hi ha actualment per poder-te expressió, he intentat posar-hi, també, alguna cosa d’actualitat.

Un cop acabi la mostra a Olot, ‘The Wall’ es podrà veure a Bàscara al mes de desembre i a Perpinyà al març de l’any vinent.