Alzamora opta al premi més important del món del packaging amb LatCub

Quan un organisme internacional com el Fòrum Econòmic Mundial opta per mostrar un empaquetatge concret com a exemple de tendència, és senyal que el producte està revolucionant el mercat. Es tracta només de la darrera constatació que el LatCub, la solució per agrupar llaunes amb cartró 100% biodegradable d’Alzamora Packaging, s’està consolidant. L’opció reciclable de l’empresa garrotxina substitueix les anelles de plàstic de les llaunes de begudes, aportant una subjecció correcta per al seu transport.

Carles Cargol, responsable I+D Alzamora Packaging: Per la seva simplicitat i minimalisme estructural compleix molt bé els requisits, i redueix l’empremta de carboni.

Després de 10 anys treballant en el projecte, ara les distincions retornen l’esforç realitzat: aquesta tardor, Alzamora Packaging ha rebut el premi europeu a l’excel·lència en innnovació de l’empaquetatge de Procarton, un dels més prestigiosos a nivell continental.

Josep Maria Berga, director General i Comercial Alzamora Packaging: Un reconeixement d’àmbit europeu és un reconeixement al treball ben realitzat. És una satisfacció per a tot l’equip.

Aquest reconeixement, sumat al Liderpack, permet que el LatCub opti al WorldStar Award, el concurs de packaging més important del món, abans de final d’any.

x