El compositor Narcís Lagares dedica la 25a sardana a la seva dona

‘Enyorat retorn’ és el títol de la nova sardana de Narcís Lagares. Una enamorat d’aquesta dansa i de la seva dona, a qui li ha volgut dedicar la 25a sardana del seu repertori. Aquesta setmana l’hem anat a veure a casa seva, perquè ens expliqués amb més detall què hi ha amagat darrere aquesta peça.


Ben poques coses deuen existir més boniques a la vida que la persona amb qui has estat durant anys et dediqui una cançó, en aquest cas una sardana. És el cas de Narcís Lagares, que ha volgut dedicar la 25a sardana que ha composat a la seva dona Anna Maria Gamero. Després que aquesta última tingués un accident i gairebé perdés la vida, per sort no, en Narcís va composar ‘Enyorat retorn’, en la que hi plasma fragments de Sara Montiel, una de les cantants preferides de la seva dona, i tot de records que li venen a la memòria, de quan l’Anna Maria anava a fer playbacks en diverses residències per a gent gran a Olot.

Narcís Lagares, autor ‘Enyorat retorn’: A partir d’aquí he fet una sardana, que se’n diu Anyorat Retorn, que comença amb el ‘begin the begin’, que vol dir tornar a començar i on hi poso trossos de ‘Fumando espero’ i de ‘Es mi hombre’.

Composar sardanes. Una passió que li ve a en Narcís de fa una colla d’anys. N’ha dedicat a bona part de les persones que més estima, des de fills i nets a amics. La 25a, però, havia de ser del tot especial.

Narcís Lagares, autor ‘Enyorat retorn’: Els meus amics gairebé tots tenen una sardana al seu nom. Les meves cunyades…quasi tots tenen sardanes meves. Fins a la 25, que aquesta havia de ser per ella.

Deixa un comentari