La Fageda incorpora nous envasos, nous gustos i la distribució a granel

La Fageda se suma a l’aposta per la sostenibilitat amb la incorporació de nous envasos de cartró i en un format més gran que l’habitual, de 500 grams. A banda d’aquesta iniciativa, l’empresa garrotxina també incorporarà tres noves varietats de iogurt.

Oriol Gol, director d’innovació La Fageda: Tenim clar que hem de reduir el plàstic tan com puguem, i per altra banda reduir també volums d’envàs, que és el que es genera més a la compra. Llavors hem optat com a primer pas per un envàs de paper, de cartró, que es pot tirar al contenidor del cartró i que té una capacitat de 500 grams. D’entrada sortim amb un iogurt natural, un natural ensucrat amb sucre de canya i un desnatat.

Nous envasos, nous gustos i noves textures, que s’incorporen a un altre dels projectes de l’empresa, la distribució del iogurt a granel. La garrotxina ha arribat a un acord amb l’empresa Granel Community, que distribuirà el iogurt cremós en cinc establiments catalans; a Vic, Palamós, Barcelona, El Vendrell i Vilanova i la Geltrú.

Sílvia Domenech, directora comercial Fageda: Una altra iniciativa que hem dut a terme en aquestes últimes setmanes, amb això hi portem treballant mig any més o menys, és el fet de poder donar resposta a poder comprar el iogurt a granel com es feia abans. El consumidor podrà anar a aquestes botigues, ell mateix a dispensar-se el iogurt i se l’endurà a casa amb el gramatge que vulgui, amb un envàs que és d’un material que es diu CPLA que prové del blat de moro.

Amb aquesta iniciativa el iogurt cremós de La Fageda serà el primer producte fresc de vida curta que es dispensarà a granel. Aposta que també arribarà a l’Escola de Santa Pau, on s’està plantejant la prova pilot perquè els alumnes puguin proveir-se ells mateixos amb el nou dispensador. Amb els envasos renovats, els nous gustos i la distribució a granel, la Fageda evoluciona cap a  una aposta clara cap a la sostenibilitat per donar resposta a les demandes dels seus consumidors.