Les noves obres de remodelació de la residència Sant Jaume d’Olot suposaran un nou accés al pati

Els treballs previs a la tercera fase de remodelació de la residència Sant Jaume d’Olot, ubicada a l’edifici de l’antic hospital, ja han començat. En aquesta ocasió, es compta amb un pressupost de 800.000 euros i un cost d’execució lleugerament menor, amb què es construirà una nova sala i un nou accés al pati, a més de la millora del sistema de climatització, un nou ascensor i mesures de seguretat a l’edifici. Els treballs es duran a terme en els propers sis mesos.



Josep Maria Padrosa, director gerent de la Fundació Antic Hospital d’Olot: Afecta 337 metres quadrats, que si bé no són noves habitacions, sí que té un contingut molt significatiu, primerament perquè reordena la circulació de tota la residència, els accessos tant per a la gent, per als acompanyants, el personal i les mercaderies. Afecta també tota la zona troncal del costat de l’escala, amb nous ascensors, i especialment una fase que per a nosaltres és molt significativa, que és l’obertura de la residència cap a fora, cap a aquell pati interior tan magnífic que tenim.

La remodelació de la residència Sant Jaume contempla tres noves fases en un futur, quan es crearan noves unitats de convivència com la que es va obrir l’any passat al primer pis perquè hi residissin 17 persones. Actualment la residència compta amb 65 usuaris. Amb noves inversions, l’equipament podria arribar a atendre un centenar.

Deixa un comentari