L’hospital d’Olot incorporarà cinc metges per reforçar el servei d’urgències

Josep Maria Padrosa, gerent Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa: Ens falten professionals sanitaris, especialment metges, no en trobem.

Aquestes són les declaracions del Gerent de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa després de la moció presentada per la CUP enfront les mancances del servei d’urgències del centre. La manca de professionals a Catalunya ha fet que l’hospital hagi hagut de buscar tècnics sanitaris a Sud-Amèrica.

Josep Maria Padrosa, gerent Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa: Tots els hospitals de les comarques de Girona estem en contacte amb la FUEC a través de les seves estructures que tenen també a l’altre costat perquè ens ajudin per poder fer captació amb origen, perquè tampoc és fàcil.

En són cinc els metges contractats que està previst que s’incorporin durant les properes setmanes al servei d’urgències del centre, però tot i així l’Hospital creu que encara no en són suficients, ja que la situació actual, segons les pròpies paraules del gerent del centre, és tensa i és necessari un replantejament del model instaurat.

Josep Maria Padrosa, gerent Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa: Les condicions que ja de per si són especials i la gent no passa tota la vida a urgències, en aquests moments al haver-hi manca de professionals estan molt més pressionats. I malgrat això estan fent molt bé la seva feina. Per tant això ens obligarà no només a nosaltres, sinó a tots els hospitals a replantejar-nos els models que tenim.

El 60% de les reclamacions que es recullen a l’Hospital provenen del temps d’espera a l’àrea d’urgències, una mancança a la qual el centre ha volgut fer front amb la contractació de cinc nous professionals.

Deixa un comentari