L’Olot torna a casa dues jornades després per rebre l’Espanyol B

Dos desplaçaments fora de casa i només un punt al cabàs: és el botí escàs de la Unió Esportiva Olot en les dues últimes jornades, que no compensa el joc proposat pels futbolistes de Raúl Garrido sobre el terreny de joc. Diumenge, els olotins es retroben amb la seva afició, per rebre l’Espanyol B, on esperen sumar tres punts per tal de fer justícia a la classificació.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Tenim aquest plus, que ens sentim molt còmodes, que tenim agafades les mides a l’Estadi i l’afició fa el seu paper. Tornar a jugar a casa després de dos partits fora és una motivació.

El cos tècnic, però, alerta de la perillositat de jugar contra un filial per la qualitat tècnica dels seus futbolistes. L’Espanyol B voldrà tenir la pilota, i posarà en escena  una proposta de joc similar a la dels olotins.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: L’Espanyol B ha estat sempre un gran filial, l’any passat va fer una gran temporada, i estan evolucionant en bona línia.

El partit es disputarà aquest diumenge a partir de les cinc de la tarda a l’Estadi Municipal d’Olot.

x