Sant Joan les Fonts viu la tardor amb un grapat d’activitats per a tots els públics

El municipi de Sant Joan les Fonts va donar el tret de sortida de la seva programació de tardor el passat cap de setmana amb la Fira Internacional de la Bruixeria, que ja fa 14 anys que pota la màgia a la Garrotxa.


El Viu la tardor! Porta al municipi un munt d’activitats per a totes les edats entre les quals hi ha el Ronda Croquis, el parc de les olors, tastos de formatge i maridatge i teatre. L’objectiu és intentar crear una oferta d’activitats culturals barrejades amb oci per a totes les franges d’edat i durant tot l’any.

Maria Vidal, alcaldessa de Sant Joan les Fonts: Una mica el que es pretén es tenir sempre una oferta a nivell d’estacions de l’any al municipi, una oferta estable en la qual treballar diferents temes a l’abast de tothom però també amb una qualitat. Busquem aquesta vinculació de les activitats amb el que està passant al municipi. Per això hi ha activitats dins també de la fira, i també aquelles temàtiques que ens identifiquen com a territori.

Enguany s’hi ha afegit una nova activitat, la tertúlia entre llibres, pensada per a contagiar el gust per la lectura a través d’una persona relacionada amb el municipi.

El programa, que ha canviat de format amb un disseny adaptat per es pot consultar a través del web oficial de l’ajuntament, www.santjoanlesfonts.cat i a les seves xarxes socials.

x