Sis escoles de la Garrotxa participen al Festival de la Fruita per fomentar el consum de fruita entre els infants

A més de beneficiós per a la salut, menjar fruita també pot ser divertit. Els nens i nenes de tercer de primària de sis escoles de la Garrotxa ho han pogut comprovar aquesta setmana en una nova edició del Festival de la Fruita, que va celebrar-se a la sala El Torín d’Olot. L’activitat, que promou cada any l’Oncolliga Girona, forma part dels Recursos Educatius de l’Institut Municipal d’Educació.

Xarli Reixach, Director Institut Municipal Educació Olot: És un festival que pretén explicar a la mainada els beneficis que té menjar fruita normalment, per prevenir malalties i estar sans i valents

Roser Grabulosa, Delegació Oncolliga Olot: A través del joc fomentem en els infants el consum de fruita. I per què? Doncs per prevenir. Aquesta és una de les activitats de prevenció d’Oncolliga.

Aquest matí de jocs amb la fruita com a element protagonista dóna el tret de sortida a les activitats de la delegació olotina d’Oncolliga després de l’aturada de l’estiu. A més d’iniciatives de prevenció com el Festival de la Fruita, l’entitat també promou esdeveniments solidaris de recaptació de fons altres accions per donar a conèixer els serveis que ofereix Oncolliga per donar suport als afectats de càncer i les seves famílies.