Besalú acull la 7a edició del Festival Internacional de Màgia amb centenars de visitants

El municipi de Besalú va viure el passat cap de setmana una jornada màgica i mai millor dit. La setena edició del Festival Internacional de Màgia va acollir centenars de visitants en un esdeveniment pensat per omplir els carrers i les places.

Raül Black, organitzador Besalú Màgica: “El festival es consolida perquè cada vegada hi ha més gent. Aquest any hi ha més gent que l’any passat. A la màgia als carrers he notat una mica més de gent i hi ha molt d’ambient avui als carrers de Besalú”.

El festival va oferir un cartell de luxe amb diferents activitats i espectacles. L’edició d’enguany va exhibir noms de prestigi del món de la màgia. Un d’ells va ser el de l’escapista Raül Alegria, que amb proposta estrella del festival Escapisme de les Mandíbules, va intentar escapar d’unes mandíbules d’acer gegants a 10 metres d’altura.

Els visitants van poder gaudir de números a distància, però també de màgia de proximitat. Xavi Medina és un mag que ve de Barcelona i s’ocupa de la venda de productes de màgia i jocs senzills. L’objectiu, intentar apropar aquest art, la màgia, a tothom.

Xavi Medina, mag: “Un art que no està tan conegut com per exemple, la música, la dansa o la pintura, que són més típics. La màgia creiem que és un art molt complet, perquè engloba música, dansa, manualitats, saber parlar o cantar. Volem apropar aquest art a la màxima gent que puguem”.

Els assistents també van poder gaudir d’una fira-mercat.

Deixa un comentari