El CB Olot presenta els 24 equips i 270 jugadors i jugadores per a la temporada 2019-2020 i el sènior femení ho celebra amb la primera victòria de la temporada, davant el Farners (61-48)

24 són els equips que conformen el Club Bàsquet Olot per la temporada 2019-2020. Aquest diumenge s’ha dut a terme la presentació dels diferents equips, enguany amb la novetat que el club compta amb dues formacions de veterans, en categoria masculina i femenina.

Gemma Prat, president Club Bàsquet Olot: Aquesta temporada tenim 21 equips, més l’escoleta més dos equips de veterans. En total 270 jugadors.

Bona part de l’ADN del Club Bàsquet Olot en els últims anys és la seva aposta per la formació i treball dels equips de base. De fet la temporada passada van ser dos els equips de formació que van aconseguir arribar a campionats de Catalunya.

 Gemma Prat, presidenta Club Bàsquet Olot:Nosaltres hem apostat de s de fa uns any per formar i eixamplar la base i ja ens estan arribant els fruits, però hem de continuar treballant i incrementant-ho per anar pujant el nivell.

Lligat a la part formativa, el club treballa també en la formació d’entrenadors, per tal d’encabir l’elevat nombre d’equips que compta el club. Una bona mostra és el fet de veure que són els propis jugadors dels club els qui van treballant per ser també entrenadors i així no quedar-se enrere.

 Gemma Prat, presidenta Club Bàsquet Olot: Atès que anem creixent tenim més entrenadors. Que tampoc n’hi ha tant. Des de fa anys també apostem per formar els jugadors del club a i poder-se treure les diverses titulacions d’entrenadors, per llavors poder fer d’entrenadors al club.

Pel que fa els primers equips, malgrat aquesta temporada s’hagi perdut un equip sènior, la presidenta del Club Bàsquet Olot confia que el primer equip femení, que l’any passat va perdre la categoria, pugui fer una bona temporada a Tercera Catalana.

Durant la presentació es va fer entrega del pins del club, que enguany recauen a la figura de Joan Almirall i de Gabriel Alcalde, aquest últim a títol pòstum i que ha recollit la seva filla, Berta Alcalde, jugadora del sènior. També s’ha reconegut el bon paper dels equips que la temporada passada van aconseguir disputar el campionat de Catalunya: l’equip mini femení greda i l’infantil femení. La presentació ha finalitzat, com és habitual, amb una gran foto de família.

Just després de la presentació dels equips, el primer equip femení del club ha disputat el partit corresponent a la tercera jornada de lliga al grup 5è de la tercera catalana, que els enfrontava al Farners. Des del primer quart les jugadores de Berta Gibert han sabut agafar avantatge en el marcador per acabar-se enduent el partit per 61 a 48. Gran de les olotines i en especial d’Ylenia Ramos, amb 14 punts. Aquesta suposa la primera victòria de la temporada, després dues derrotes en les dues primeres jornades de lliga. La setmana que ve visitaran la pista del Sant Gregori, que encara no saben el que és guanyar aquesta temporada.