Diversos garrotxins es desplacen a Barcelona per afegir-se al ‘Tsunami Democràtic’

I mentrestant, a Barcelona, el Tsunami Democràtic està convocant accions de protesta, com el bloqueig de l’aeroport del Prat. Des de la Garrotxa, una desena de persones s’ha reunit al pàrquing del supermercat Consum d’Olot per desplaçar-ce a la capital catalana per seguir les accions convocades pel moviment. Demanen a tothom que vulguin mostrar el seu desacord amb la sentència que segueixin les vies de comunicació per protestar de forma unitària.

Núria Torres, Consell per la República Olot: Em sembla que hi ha d’haver espai per poder fer totes les coses, per anar a les concentracions d’Olot, a les de Girona, les de Barcelona, el que no podem fer és quedar-nos a casa perquè el tema és greu, és seriós i del que es tracta és de no quedar-se a casa.