El CEF Bosc de Tosca no aconsegueix mantenir l’avantatge i perd dos punts en un golàs de falta del CE Besalú (1-1)

Gran jornada de derbi de Segona Catalana dissabte a la zona esportiva del Bosc de Tosca. El conjunt local no va aconseguir la victòria i va haver de conformar-se amb un empat davant el CE Besalú. El Bosc de Tosca va sortir dominant la pilota, sense por i atacant. El Besalú es va marcar un gol en pròpia porteria al minut 13. El gol va donar més ànims als groguencs que van continuar amenaçant la porteria visitant.

A la segona meitat, el Besalú va demostrar molt més. Els jugadors de Manel Puigvert van començar a crear més perilll i el partit es va igualar. De fet, al minut 69, el Besalú va aprofitar una clara ocasió i va aconseguir un golàs de falta. Els verd-i-blancs encara van tenir més oportunitats per capgirar el marcador i consolidar la remuntada, però no va ser així i cap dels dos conjunts es van poder emportar els tres punts, que tant desitjaven.

Jan Miquel Salavedra, entrenador CEF Bosc de Tosca: “El sabor de boca és dolent. Hem empatat un partit a casa i, en teoria, hem de mirar de no deixar escapar punts aquí al nostre camp. El rival també juga, els hi he dit abans del partit. És un derbi. Ells voldran posar les coses difícils i així ha sigut. Han tingut poques ocasions, però les han aprofitat”.

 

Manel Puigvert, entrenador CE Besalú: “Penso que hem tingut moltes ocasions aquesta segona part. Hem fet el gol de falta, però hem tingut tres o quatre ocasions molt clares. Penso que la segona part ha sigut totalment nostra”.

El Bosc de Tosca visitarà el camp de la UE Can Gibert la pròxima jornada i el Besalú rebrà el líder de la categoria, l’AD Guíxols, a casa seva.

x