El Museu dels Sants acull una desfilada de moda per primera vegada

L'artesania dels sants i la de la moda es van reunir dissabte als passadissos i sales del Museu dels Sants d'Olot. Els seus passadissos i sales van acollir per primer cop una desfilada en motiu de les Jornades Europees del Patrimoni. L'esdeveniment va servir d’aparador a una desena de dissenyadors joves i locals, que van presentar-hi les seves creacions, així com una oportunitat d'atraure nous públics al museu.

Montserrat Mallol, Directora Museus Olot: La valoració és absolutament positiva. Ha tingut una molt bona participació, molt bona acollida de públic i considerem que ha estat un èxit. Els comentaris de la gent ara que hem estat parlant amb ells un cop s’ha acabat la desfilada mostra que la gent està molt contenta i molt satisfeta. Ha vingut molta gent que habitualment no ve al museu, que aquest era un objectiu”.

 Eia Bach, dissenyadora: “L’experiència de desfilar aquí ha sigut molt bona, ha sigut un ambient molt familiar, molt agradable i ens ho hem passat molt bé. Penso que l’entorn, barrejar art amb moda, és un concepte natural i molt ben trobat. Ho repetiria”. 

Carles Martí, barreter: “Ha estat molt positiu poder donar-nos a conèixer. He fet vuit barrets. Algun l’he hagut de fer per l’ocasió”.

 En el marc de les Jornades Europees del Patrimoni també va organitzar-se una visita guiada i la presentació de les peces que s’han incorporat a l’exposició permanent. Diversos municipis de la comarca s’hi han sumat amb altres activitats.

 

x