Els Ajuntaments garrotxins convoquen plens extraordinaris de rebuig a la sentència

Almenys els consistoris de Santa Pau, Les Planes d’Hostoles i Castellfollit de la Roca han anunciat que aturen qualsevol activitat institucional i municipal en senyal de protesta.

Al llarg de les properes 72 hores, l’Associació Catalana de Municipis ha emplaçat els ajuntaments catalans a convocar plens extraordinaris per mostrar el rebuig del món local a les condemnes i demanar la llibertat immediata.

Olot i Besalú el celebren aquesta tarda a dos quarts de set del vespre, mentre que Les Planes l’ha convocat per aquest dimarts a les 8 del matí. Les Preses i La Vall d’en Bas també han comunicat a través de les xarxes socials els seus respectius plens a les 19h i a les 19.30h. Sant Joan les Fonts el celebrarà dimecres a les 9h del matí.

El Consell Comarcal de la Garrotxa, de la seva banda, ha anunciat en una piulada que portarà la moció de rebuig a la sessió prevista per aquest dijous 17 d’octubre. La Diputació de Girona ha convocat un ple extraordinari i urgent aquest dimarts a les 11h del matí per adherir-se a la moció de resposta a la sentència i demanar l’amnistia.

L’AMI ha confirmat un gran acte municipalista el proper dissabte 26 d’octubre a Barcelona.

x