La UE Olot salva un punt en el descompte davant l’Espanyol B i Raúl Garrido explota en roda de premsa (1-1)

Sabor agredolç, per a la Unió Esportiva Olot que ha tornat a salvar un punt a les acaballes del partit aquest diumenge. Després de sortir ambiciosos i disposar de nombroses ocasions: d’Hector Simon, Kilian, Peque i Chavarria, ha vist com al final de la primera part un error en defensa els castigava amb l’1 a 0 en contra, gol de Ferran Brugué.

La segona part ha estat més travada, tot que Kilian ha tingut una altra bona oportunitat, que no s’ha acabat convertint. Quan el partit semblava que anava a morir, l’Olot ha recollit una pilota a l’interior de l’àrea i Álvaro Salinas ha salvat un punt pels olotins.

Tot i així Raúl Garrido ha recriminat als seus jugadors en roda de premsa que no pot ser no convertir tantes ocasions setmana rere setmana, malgrat jugar tant bé.

Raúl Garrido, entrenador UEO: Estic cansat. Si fem un gran futbol i ocasions hem de guanyar el partit. Aquesta ambició que tinc jo vull que la tingui tothom. Pràcticament no hi ha cap equip que tingui tantes ocasions i se’n vagi perdent a la mitja part. Avui la primera part som molt superiors, hem de guanyar el partit perquè si no es qüestiona el meu treball i no és just. És quelcom inexplicable: ells et fiquen el cos, et tiren al terra i et fan el gol, no hi ha més. Quan tenim ocasions, donar-li la importància que té. Si volem ser un equip que lluiti per coses importants aquestes ocasions s’han de ficar, perquè si no pateixes. Nosaltres entrenem, finalitzacions, amb moviments, amb dos puntes, amb tres, amb defensa de 3 o de 4 del rival… treballem tot el que podem treballar. I els missatges són de confiança i ambició. Això és el que et puc dir.

 

José Aurelio Gay, entrenador Espanyol B: Els primers 20 minuts de partit ho hem passat francament malament. L’Olot ens ha enfonsat a prop de la nostra àrea. A la segona part hem curtcircuitat l’estil de joc de l’Olot, fins al final que ells han apretat, ens han generat dues ocasions i l’altre ens l’han convertit. Ja és la segona vegada que ens passa que al descompte ens empatin, i sembla que els punts se’ns en van com l’aigua entre els dits.

1.300 espectadors s’han acostat avui fins a l’estadi. La setmana que ve la Unió Esportiva Olot visitarà el Badalona, que encara no ha guanyat cap partit.