Una furgoneta s’ha incendiat a l’A-26, a l’alçada de Sant Jaume de Llierca, en sentit Olot

Aquest dissabte al matí una furgoneta s’ha incendiat al quilòmetre 73 de l’autovia A-26 en direcció a Olot, a l’altura del terme municipal de Sant Jaume de Llierca. L’inicident, que no ha provocat ferits, sí ha obligat a tallar la carretera al trànsit. El foc ha generat una gran fumera que podia ser vista a quilòmetres de distància.

Els serveis d’emergència han rebut l’avís a les 11.53 alertats per un testimoni que ha explicat que una furgoneta que es trobava al voral dret de la carretera s’havia començat a incendiar. Les flames, segons el testimoni, havien començat a la part inferior del vehicle. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat dues dotacions dels bombers per extingir el foc. L’incident ha provocat el tall de la carretera en sentit Olot a les proximitats del túnel de Sant Jaume, on s’ha originat el foc. Els vehicles que hi circulaven han hagut de ser desviats per la sortida 72 de l’autovia.

x