El Festival Internacional Besalú Màgica atrau més visitants en la seva 7a edició

Un any més, el Festival Internacional Besalú Màgica ha omplert d’il·lusions la vila comtal. En la setena edició de l’esdeveniment, els visitants han pogut gaudir de més espectacles al carrer, com el número d’escapisme de Raül Alegria o la màgia de prop de Xavi Medina. Les propostes més esperades, però, han tornat a ser les gales de màgia, amb il·lusionistes reconeguts a nivell mundial.

Raül Black, mag i organitzador:  És un festival de màgia que està pensat perquè hi hagi molta màgia als carrers, però també altres actes com una gala infantil i una d’internacional, amb els millors mags del moment, premiats mundialment.

Per a l’organització, el bon ambient que s’ha viscut aquest cap de setmana al municipi i també la l’augment d’entrades venudes demostren la bona acollida d’aquest festival, ha registrat més públic que mai.

x