El Garrotxa-Banyoles Rugbi incorpora jugadors del Ripollès Rugbi club

L’estructura del Garrotxa-Banyoles Rugbi creix aquesta temporada, amb la incorporació de jugadors del Ripollès Rugbi Club al segon equip, que juga a la segona divisió. El Ripollès Rugbi Club passarà a dir-se GB Ripollès i jugaran de locals a Ripoll, tot i que s’intercalaran amb la Garrotxa i Banyoles.

Adrián Gutiérrez, entrenador Rugbi Club Garrotxa: Amb un sènior A i un sènior B, i la incorporació del Ripollès com a nova part del club.

Xevi Prat, president Ripollès Rugbi Club: Ens trobàvem que érem molt poques fitxes per cobrir tota una temporada. Llavors aquesta any hem vist que aquesta era la millor opció per a nosaltres, i donar continuïtat el rugbi aquí a la comarca. Ells ens cediran jugadors que no entreni a la convocatòria amb l’’A’ i així podran tenir rodatge.

Adrián Gutiérrez, entrenador Rugbi Club Garrotxa:la competència farà que millori el nivell del joc, millorar el compromís de la gent, que no tothom es cregui tant titular. A més amb aquesta gent hem entrat amb molt bon peu, hi ha molt d’enteniment i intensió de fer una bona temporada.

Aquest canvi suposa la no desaparició de l’equip ripollès, i aporta al Garrotxa-Banyoles una oportunitat de renovar la base del segon equip.

Mirant les fitxes de les darreres temporades el Garrotxa-Banyoles Rugbi creix a l’entorn d’un 15%, fet que demostra la maduresa i l’ interès que va creant aquest esport.

Adrián Gutiérrez, entrenador Rugbi Club Garrotxa: El rugbi porta molts anys creixent moderadament, Créixer un 15% qualsevol cosa, és important.

Per aquesta temporada el club també ha incorporat a l’staff tècnic a dos entrenadors: Tim Vilaseca, procedent del Barça i Fran Sánchez ex membre de la Selecció Espanyola.