El grup de playback ‘Balmes que no t’hi fixis’ omple la sala El Torín amb la seva actuació

Amb cançons d’estils diversos i de totes les dècades el grup de playback ‘Balmes que no t’hi fixis’ va agafant força a la Garrotxa  fent-se un lloc al panorama musical de la comarca. Format per prop d’una desena de membres que inicialment residien a l’edifici Balmes d’Olot, actualment les seves actuacions compten amb centenars d’assistents que no volen perdre’s cap dels espectacles del grup.

Montse Pujol, Balmes que no t’hi fixis: El grup va néixer perquè venim de la Plaça Balmes, i no t’hi fixis és perquè era el començament i encara no sabíem si ho fèiem massa bé, per això vam dir, no t’hi fixis gaire. El grup s’ha ampliat, de Balmes només quedo jo i la resta són amigues meves que ens hem ajuntat per fer el playback juntes.

El grup no necessita membres externs en cap dels seus espectacles, ja que els seus integrants s’encarreguen de tot l’atrezzo i d’interpretar les cançons amb instruments inclosos.

Roser Brugada, Balmes que no t’hi fixis: Tots plegats ho hem fet, som set persones i entre tots ho fem. Toquem el piano, la guitarra i és una colla molt maca.

 

Montse Pujol, Balmes que no t’hi fixis: Anem a molts llocs i avui per a nosaltres és un orgull poder venir aquí al Torín perquè hi ha molta gent i això ens dona molta energia per tirar endavant.

Tots ells superen la seixantena d’edat, fet que no els impedeix seguir gaudint del que ja s’ha convertit en molt més que una passió, ja que entre tot el grup han format una gran família amb molta il·lusió per seguir cantant i ballant al ritme de les cançons més conegudes de cada dècada.

x