Jordi Fosas fa un pregó en diferit com a obertura de la Gala de Les Preses

Una pantalla instal·lada a la façana de l’Ajuntament ja anunciava que l’obertura de la Gala de Les Preses, enguany, tindria un toc especial. Hi era gairebé tothom: els nens al carrer, els Gegants, la Granota i els calabotins, que feien sortir els veïns de les seves cases; l’alcalde, com a representant del consistori, i l’alegria palpable a la plaça de viure una nova festa tots junts. Però hi faltava algú de cos present: el pregoner. Enguany, va anar a càrrec de Jordi Fosas, expresident del Cercle Marboleny i actual director de la Fira Mediterrània de Manresa. I casualment, la Gala va coincidir aquest 2019 amb la celebració de la fira Nacional de l’arrel tradicional. Tot i això, aquest era l’any perquè Fosas tingués aquest reconeixement de Les Preses.

Pere Vila, alcalde de les Preses: Sempre és difícil trobar una persona adient, vinculada al poble, estimada, que puguem fer-li aquesta distinció; i a en Jordi li va fer molta il·lusió.

La solució de Fosas va ser fer un pregó audiovisual on repassava els racons del municipi especials per a ell i per a molts veïns, que va servir de toc d’inici d’una Gala que va comptar amb concerts de nit multitudinaris i actes fins aquest mateix dilluns.