Jordi Roura i Anna Puigvert són els guanyadors de la 7a Cursa de muntanya de Besalú

Un total de 217 persones van participar diumenge al matí en la setena edició de la Cursa de muntanya de Besalú. Besalúcross es va encarregar de l’organització en un esdeveniment on els participants van poder escollir entre la cursa curta de 9,5 quilòmetres o la llarga de 18 quilòmetres.

Jordi Serra, Besalúcross: “La cursa en si és una mica trenca-cames, molt de corriol, pujades no molt llargues, però intenses. Una cursa no molt exigent, però s’hi ha de ser-hi”.

L’organització va valorar molt positivament la participació. De fet, els 217 inscrits van conformar el rècord d’assistència de l’activitat. Jordi Roura, amb un temps de 42 minuts i 48 segons, i Briç Jou, amb 42 minuts i 52 segons, van ser els primers en arribar a la línia d’arribada.

Jordi Roura, guanyador: “Ens ha agradat molt. Hem optat per fer el recorregut curt, ja que estem a punt de començar la temporada de crossos. Els nou quilòmetres ens anava fantàstic”.

Briç Jou, segon classificat: “Ha estat bé. Ell m’ha ajudat molt en aquesta cursa. M’ha anat molt bé i nou quilòmetres per començar la temporada està bé. Ell m’ha ajudat i estic content”.

Aquest mateix premi se l’ha emportat en la categoria femenina Anna Puigvert, amb 48 minuts i 5 segons.

Anna Puigvert, guanyadora: “M’ha agradat molt, perquè eren deu quilòmetres i no eren 18 o 21. També m’ha agradat molt, perquè no hi havia molta pujada. N’hi havia, però poqueta, perquè la baixada era molt tècnica, molt maca i es podia córrer una miqueta ràpid. A mi m’agrada les curses una miqueta més ràpides, amb poca pujada i aquesta era així”.