Un centenar de joves tallen la confluència entre l’A-26 i l’N-260

Prop d’un centenar de persones, majoritàriament joves estudiants, han tallat aquest migdia la confluència entre l’A-26 i la N-260, una d eles principals vies d’entrada i sortida d’Olot. L’acció s’emmarca en les accions de protesta pel resultat de la sentència del  judici del procés, que es va donar a conèixer aquest dilluns. Segons han explicat els joves tenen la intensió de quedar-se concentrats en aquest punt durant tot el dia, i que no deixaran de mobilitzar-se per reclamar justícia.

Rayan Alami, estudiant: Avui hem vingut aquí perquè des d’ahir ens estem mobilitzant per tallar carreteres. Ahir vam tallar la Solfa i avui ens hem posat aquí entre l’autovia i Olot.

Aniol Martín, estudiant: Bàsicament és que no estem d’acord amb el resultat de la sentència.

Martina Danés i Duna del Valle, estudiants: A les 10 del matí hem quedat a l’Ajuntament i hem vingut fins aquí per ajuntar-nos amb tots els instituts.

Zenon Balaguer, estudiant: Som un grup d’estudiants, prop de 100 de diversos instituts d’Olot i ens hem organitzat per fer diferents actes per Olot sense cap tipus de planificació i mirem què fer segons la marxa.