Desenes de garrotxins es desplacen a Girona per participar a les Marxes per la Llibertat

Aquest dimecres a les set del matí prop d’un centenar de persones s’ha trobat a l’aparcament del supermercat Consum d’Olot per sumar-se a les Marxes per la Llibertat, recorreguts a peu fins a Barcelona que l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium promouen en resposta a la sentència del Tribunal Suprem. Voluntaris i participants s’han organitzat en cotxes per arribar fins a Girona, un dels cinc punts de sortida repartits pel país.

Magda Ripoll, ANC Olot: El temps de captar gent ha sigut molt curt, però tot i així tenim moltíssima gent que s’ha apuntat, altres que s’han organitzat pel seu compte, cotxes que s’han organitzat pel seu compte… calculem que els que es van apuntar serien uns 150, sense comptar tots els que s’han autoorganitzat i han marxat.

Les entitats sobiranistes han previst diversos punts d’avituallament i atenció a les persones que han sortit a peu des de Girona cap a Malgrat, però també des de Vic, Berga, Tàrrega i Tarragona. Qui ho vulgui encara pot apuntar-se a les etapes previstes per demà i el matí de divendres, dia en què s’arribarà a Barcelona.

Magda Ripoll, ANC Olot: Tenim moltíssima gent apuntada però també voluntaris a poder fer l’última etapa, inclús les de demà. Demanem que la gent vingui a apuntar-se al local de l’ANC, que estarà tot el dia obert, per poder connectar tots els voluntaris amb la gent que no té cotxe, que puguin fer els recorreguts que necessitin.

 

L’ANC d’Olot també recomana que qui es vulgui sumar a l’acció formalitzi la reserva a través del web www.marxesperlallibertat.cat.

x