L’Atlètic Olot expressa els greuges que suposa no poder jugar en un camp propi

Des de fa algunes temporada l’Atlètic Olot no pot jugar en el seu terreny de joc a Les Mates. Segons ha explicat el club a Olot Televisió, des de fa temps mira de trobar solucions per poder tornar el més aviat possible, com per exemple treballant amb arquitectes i enginyers per tal de solucionar els problemes d’urbanisme que pateix. Tot i així el camp està completament abandonat.

Quim Roldán, membre Junta Atlètic Olot: Que hi hagi un espai com el de Les Mates que està en les condicions que està i segueixi igual tants anys després, mai s¡ha considerat que fos una prioritat per a la ciutat. Això suposa un greuge per nosaltres en comparació amb els altres clubs, perquè no disposem d’un bar per generar uns ingressos, no podem posar publicitat al camp, com altres equips; no podem fer segons quines activitats que donen sentit al nostre club que és més social que esportiu per qüestions de normativa…

Des de l’Atlètic Olot asseguren que l’actual ajuntament els escolta més, però que durant molts de temps s’han sentit ignorats. De moment l’equip segueix jugant al Morrot sense veure a prop una solució al seu problema.

Deixa un comentari