Més de dos centenars de joves fan una marxa per l’A-26

Nova jornada de protestes per part de estudiants de la comarca. Més de dos centenars de  joves, majoritàriament estudiants, han fet una marxa a peu des de la plaça Campdenmàs fins al polígon de Begudà per l’N-260 i l’Autovia A-26, provocants talls de circulació en els dos sentits de la marxa durant tot el migdia.

Manifestant: Nosaltres venim representant els joves de la Garrotxa a expressar que som crítics amb el govern espanyol i les seves accions, expressar que som crítics amb què ens posin el govern a la presó.

Manifestant: També venim aquí per defensar els nostres polítics que han fet el que nosaltres volíem, ens van deixar votar l’1 d’octubre i van fer tot el possible per nosaltres.

Manifestant: Jo estic aquí per recolzar els drets que tenim com a persones.

A les 10 del matí molts d’aquests joves s’han concentrat a la plaça Campdenmàs per preparar pancartes amb missatges reivindicatius, segons ells mateixos expliquen, denunciant la situació d’injustícia que estem vivint arran el resultat de la sentència del judici del procés.

Manifestant: No hi haurà gàbies per tants ocells, que és una cançó d’Oques Grasses i a la pancarta posa ‘No ens podran empresonar les idees’.

Segons ens han explicat alguns d’aquests joves no tenen intensió de deixar de fer mobilitzacions en les properes hores i en els propers dies.

Deixa un comentari